TIP: SUCCESVOL ONDERNEMEN IS VOORUITZIEN

EEN PUBLIEK GEHEIM

Wij kennen allemaal de term ‘regeren is vooruitzien’. De vooruitgang in onze samenleving is hier volledig op gebaseerd. Voor ondernemen is dit niet anders. Ondernemers die plannen en een strategie volgen, scoren evident beter dan de ondernemers die van dag tot dag leven. Dat is duidelijk.

Toch zien wij dagelijks dat financiële planning bij ondernemers vaak een ondergeschoven onderwerp is. De toename van cashflow is vaak gebaseerd op toename van winst of het krijgen van een incidenteel krediet. Bijna elke ondernemer heeft wel de ervaring dat je bij het aanvragen van een krediet niet vast kunt rekenen op een akkoord. Het is dan ook moeilijk voor de ondernemer om vooruit te kijken. Zonder een harde financiële planning kun je ook niet concreet investeringen inplannen.

Direct-Funding brengt hier radicaal verandering in. Let wel, het opstarten van Direct-Funding levert niet direct een grote lening in één keer op. Direct-Funding bouw je gedegen en stabiel op. De cashflow en oogst uit Direct-Funding loopt op naarmate je langer zaait. Net zoals de opbouw van je klantenkring en omzet. Direct-Funding is dus een kwestie van vooruit zien en starten. Als je weet dat je kunt en wilt groeien of dat je investeringen verwacht kun je beter vandaag starten met Direct-Funding dan morgen.

Naast je winst of cashflow uit je business creëer je met Direct-Funding een tweede stroom van inkomende cashflow. Die kan bijdragen aan de cashflow uit de business/operations. Dat maakt de onderneming sterker en beter te besturen. Want succesvol ondernemen is regeren en regeren is vooruitzien.
Het begint allemaal met een eerste stap. Maak een afspraak en laat je vrijblijvend informeren over wat Direct-Funding voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl