LEG EENS UIT?

Direct-Funding is nieuw. Wij horen dus vaak de vraag ‘Leg eens uit’. Om eerlijk te zijn, wij kunnen heel veel vertellen over Direct-Funding, wat het is, hoe het werkt, wat de voordelen zijn en waarom je als ondernemer er beter vroeger dan later mee kunt starten. Moeilijk is het allemaal niet. De mogelijkheden zijn onbeperkt als je er eenmaal over begint na te denken. Ooit zei Johan Cruijff: “Je gaat het pas zien als je het door hebt”. Die woorden zijn ook hier weer van toepassing.

Het filmpje hierboven geeft enkele korte one-liners. “Maar alle kleintjes helpen’ was ooit de slogan van later Nederlands grootste kruidenier, die overigens met spaarzegels misschien wel het eerste voorbeeld van Direct-Funding is geweest. Nog steeds kun je spaarzegels bij elke Albert Heijn kopen. Deze zegels zorgden niet alleen voor essentieel werkkapitaal maar zorgden er ook nog eens voor dat er veel nieuwe klanten kwamen kopen en bestaande klanten meer gingen besteden. En dat is nog steeds zo. Wij komen er binnenkort met een item over brandloyalty op terug.

Inmiddels biedt Direct-Funding veel meer dan het aanbieden van koopzegels. Elke onderneming heeft een eigen product en een eigen doelgroep. Ook Direct-Funding is maatwerk. Bij Direct-Funding kan je doelgroep zich beperken tot het investeerderspubliek maar je kunt ook veel verder gaan en een veel breder publiek aanspreken. Je kunt het investeerderspubliek belonen met bijvoorbeeld kortingen en aanbiedingen. Het rendement wordt voor hen dan heel interessant.

Je Direct-Funding campagne richt je op het publiek. Dat kan bestaan uit veel kleine investeerders maar er zitten ook grotere investeerders tussen. Je kunt via internet/social media nieuwe doelgroepen bereiken en misschien tegelijkertijd er nieuwe klanten mee winnen. Bestaande klanten kun je meer laten besteden. Direct-Funding maakt het allemaal mogelijk.

Een Direct-Funding campagne voeren is niet meer dan marketing voeren. Het betaalt zich dubbel en dwars terug. Je kunt leningen plaatsen van bijvoorbeeld € 250 of € 1.000 per stuk. Naast rente kun je ook extra voordelen bieden, zoals korting op je producten of exclusieve aanbiedingen. Klanten en relaties worden investeerders en nieuwe investeerders worden klanten.

Eigenlijk is het simpel. Hoe langer je zaait, hoe meer je oogst. Binnen enkele maanden is het mogelijk te groeien van enkele investeerders per maand die meedoen met € 1.000 of meervouden daarvan, naar het plaatsen van tientallen investeerders per maand en dat maanden of jaren achtereen. De eerste praktijk-voorbeelden zijn er al.

Vind je het filmpje te kort? Dat kunnen wij begrijpen. Wil je echt alles weten? Maak dan een afspraak met ons. Vrijblijvend vertellen wij je graag alles wat je wilt weten over Direct-Funding. Het kan je ondernemende leven veranderen. In elk geval hopen wij dat je ervan leert. Wij delen graag onze kennis.

Maak een afspraak
Lees verder.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl