GEEF JE CAMPAGNE EEN BOOST

WAT IS BOOSTER-FUNDING?

Je kunt je investering in je Direct-Funding in overleg met MijnFunding grotendeels financieren. Wij noemen dit Booster-Funding. Booster-Funding stelt je in staat vanaf aanvang tegen een lagere startinvestering toch direct een professionele Direct- Funding campagne te realiseren. Dit is verstandig omdat je dan vanaf de start van je Direct-Funding campagne profiteert van de synergie en support die alle modules bieden. Het zorgt voor betere resultaten. Dat geeft je Direct-Funding een ‘boost’.

HOEVEEL KAN JE MEE LATEN FINANCIEREN?

Direct-Funding is een serieuze strategie en wij vragen een aanbetaling. Als je kiest voor Booster-Funding ofwel het deels mee financieren van je kosten, is je aanbetaling in de regel beperkt tot slechts 25% à 50%. Dus respectievelijk circa 75% à 50% wordt gedekt door de Booster-Funding. Dit betekent dat je met bijvoorbeeld 4 modules in totaal ad € 5.000,- al met een geringe investering vanaf € 1.250 kunt starten. Het MijnFunding team gaat voor jou ‘full swing’ aan de slag.

HOE BETAAL JE TERUG?

Uit de opbrengst van je Direct-Funding wordt de Booster-Funding als eerste terugbetaald. Je komt dus tussentijds nooit voor verrassingen te staan. Je Direct-Funding neemt de investering over van de Booster-Funding. Feitelijk financier jij je investering in de kosten van de campagne mee. Stel je financiert € 3.750 mee en deze betaal je over 60 maanden terug dan is dit slechts € 62,50 per maand. Bij meer modules en hogere Booster- Funding is dit bedrag per maand in
verhouding. Alleszins overzichtelijk.

WAT KOST BOOSTER-FUNDING?

De kosten van de voorfinanciering zijn beperkt tot de Booster-bonus. Je betaalt deze bonus van 10% bij aflossing van de Booster-Funding uit je Direct-Funding. Deze Boosterbonus wordt eveneens uit de Direct-Funding betaald. Stel je financiert via Booster-Funding een bedrag van € 3.750,. Dan is de Booster-bonus: 10% over € 3.750 = € 375. Als je kijkt naar wat Booster-Funding allemaal voor je mogelijk maakt ook weer een overzichtelijke deal.

NETWERK VAN INVESTEERDERS

De Booster-bonus maakt Booster-Funding interessant voor investeerders. Wij brengen Booster-Funding onder de aandacht van ons investeerdersnetwerk. Nederland telt een snel groeiend aantal investeerders die hun investeringen willen spreiden. Zo maken deze investeerders laagdrempelig kennis met jou en zet jij je onderneming professioneel en aantrekkelijk in de schijnwerpers bij investeerders. Deze investeerders kunnen vervolgens ook meedoen in je Direct-Funding campagne. Je kunt de Booster-Funding uiteraard ook onder de aandacht brengen van je eigen relaties. Het is een mooi aanbod.

‘NO CURE, NO PAY’ GARANTIE

De Booster-Funding valt onder een ‘no cure, no pay’ garantie. Haal je minder op dan de kosten van de campagne dan hoef je dit deel van de Booster-Funding niet terug te betalen. Dit risico is voor de investeerders. Zo is bij aanvang de aanbetaling je enige investering. Dankzij Booster-Funding is het nu voor nagenoeg alle ondernemingen mogelijk om direct professioneel te starten met Direct-Funding. Van startup, scale-up, retail, horeca, dienstverlenend, tot productie en technische ondernemingen. MijnFunding is specialist en ondersteunt je. Maak nu een afspraak voor een informatief gesprek.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl