MIJNFUNDING LANCEERT KENNISBANK

Er is nu een oplossing voor je bedrijfsfinanciering. Rechtstreeks lenen van het publiek. Maar hoe werkt het eigenlijk? Wat heb ik nodig? Wie helpt mij daarbij?

Vanwege deze en meer vragen heeft MijnFunding een handige online Kennisbank in het leven geroepen. Het geeft antwoorden op al je vragen zodat je snel aan de slag kunt. De nuttige tips & tricks zorgen voor verrassende mogelijkheden en kansen. Staat je vraag er niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

MijnFunding heeft zich als missie gesteld om zoveel mogelijk ondernemers te informeren over de voor- en nadelen van het rechtstreeks lenen van het publiek. De ondernemer kan dan weloverwogen beslissen of hij deze mogelijkheden benut en in welke mate. Waar gewenst staat MijnFunding de ondernemer graag terzijde. Daarom zijn er vrijblijvende afspraken mogelijk op het kennis- en informatiecentrum in Rotterdam en binnenkort ook in Amsterdam en Eindhoven. Er worden in het land ook regelmatig workshops georganiseerd voor kleine groepen ondernemers of een workshop op uitnodiging van een onderneming.

Het rechtstreeks lenen van het publiek kent z’n pragmatische en juridische kanten. Wat heb je nodig? Een website met beveiligde betaalafhandeling, leningsovereenkomsten, storytelling en design (het oog wil ook wat), presentatie van financiële gegevens en uiteraard de promotie en marketing van je Direct-Funding campagne. In de praktijk betekent het dat je als ondernemer al snel niet alle disciplines in huis hebt. We praten over IT, Accountancy, juristen, storytellers/copywriters, webdesign, marketeers om maar enkele specialisten te noemen. Hoe laat je ze samenwerken en vooral “wat kost dat wel niet?”

Daarom heeft MijnFunding verschillende betaalbare modules op maat ontwikkeld. Voor elke specialiteit een module die naadloos aansluit op de andere modules. Dat maakt elke module voordelig en efficiënt. Als ondernemer neem je alleen de module die je nodig hebt en wanneer je het nodig hebt. Zo ben je een early adapter en profiteer je snel van de mogelijkheden. Wil je het allemaal zelf doen? Ook dan helpen wij je graag met de Kennisbank.

Waarom kan MijnFunding de modules betaalbaar houden? Dat is simpel: We hebben de processen verregaand gestandaardiseerd en geautomatiseerd. Jij als ondernemer kunt eenvoudig, snel en voordelig hiervan profiteren.

Wil je in één keer goed en professioneel starten met Direct-Funding dan kan je toch ophikken tegen de initiële investering. Hiervoor heeft MijnFunding Booster-Funding ontwikkeld. Dat is het grotendeels meefinancieren van de kosten. Dat maakt Direct-Funding voor elke ondernemer bereikbaar.

Bezoek regelmatig onze kennisbank en abonneer je op onze nieuwsbrief. De informatie op de Kennisbank wordt regelmatig uitgebreid, aangevuld en is voor iedereen beschikbaar. Stel eenvoudig een nieuws alert.

Klik hier voor de Kennisbank

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl