DE ‘BEPAAL ’T ZELF’ LENING

DAT IS PURE INNOVATIE

Als ondernemers zijn wij gewend dat de bank of het crowdfundingplatform de voorwaarden van een lening bepaalt. Je kredietaanvraag begint met het indienen van al je cijfers, beantwoorden van vragen en het voldoen aan kredietchecks. Dat kost je in de regel al een lieve duit aan begeleiding. Je kredietaanvraag krijgt dan simpelweg een ‘nee’ of een ‘ja’. Als het ‘ja’ is dan weet je hoeveel rente je betaalt, hoeveel en wanneer je aflost, hoeveel zekerheden je geeft, dat je privé garant moet staan, etc.

Wij zijn het gewend en hebben het maar te accepteren. We vinden het bijna normaal maar dat is het niet. Logisch dat Direct-Funding voor vele ondernemers en adviseurs nog onbekend is. Direct-Funding is een ‘out of the box’ oplossing. Direct-Funding is gewoon een ‘bepaal ’t zelf’ lening. Als ondernemer bepaal jij welke rente je wilt betalen wanneer je aflost en wat de voorwaarden zijn. MijnFunding helpt je bij het inregelen van je lening met een juridisch oog maar ook met een marketing oog.

Zo bepaal jij zelf ook je eigen onafhankelijkheid en succes. Simpel eigenlijk, zo’n ‘bepaal ’t zelf’ lening. Het is betaalbaar en financiert zichzelf.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl