JE LEASING-AANVRAAG KOMT NIET ROND?

LOS HET OP MET DIRECT-FUNDING!

Je wilt een zakelijk object leasen of financieren? Bijvoorbeeld een vrachtwagen, machines of een automatiseringsproject? 100% financiering is mogelijk, zegt men. Helaas, behalve als jij aan de beurt bent. De leasemaatschappij ziet risico’s. Je bent net gestart of je hebt geen cijfers, of … er is altijd wat. Je staat buiten. Ze willen naar de volgende klant/ondernemer.

Het lease-probleem blijkt vaak opgelost als je een eigen inbreng biedt. Bijvoorbeeld 20% van de te aanschafwaarde. Stel het voorbeeld van de vrachtwagen die € 250.000 kost. De leasemaatschappij wil 80% financieren dus zelf moet je € 50.000 voldoen. Direct-Funding is dan een prima oplossing. Niet alleen voor deze vrachtwagen maar misschien ook voor elke daarop volgende vrachtwagen of andere objecten.

De inzet van Direct-Funding is niet beperkt tot het bovenstaande voorbeeld. Ook bij krediet-aanvragen en andere vormen van financiering kunnen obstakels op de weg verschijnen. Direct-Funding kan voor het ontbrekende puzzelstukje zorgen. Direct-Funding maakt het allemaal mogelijk.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl