NIEUW: PROFITEER NU VAN FUNDING-VOORSCHOT

Hein van der Bijl, CEO van MijnFunding, introduceerde vandaag in Rotterdam ‘Funding-Voorschot’. Zoals de naam al zegt is het een voorschot op je aankomende funding. Door Funding-Voorschot kun je met slechts 20% aanbetaling van het afgenomen MijnFunding pakket starten met een professionele Direct-Funding campagne. Zo vergt het basispakket slechts een start-investering van € 500,- exclusief BTW. De overige 80% van het basispakket voldoe je later uit de opbrengsten van je Direct-Funding campagne.

Hein van der Bijl lichte tijdens de introductie toe: “Funding-Voorschot is mogelijk geworden door een samenwerking met investeerders. Er is meer dan voldoende vertrouwen in MijnFunding en Direct-Funding zodat Funding-Voorschot voor elke ondernemer en klant van MijnFunding ter beschikking gesteld kan worden. En dat is goed nieuws”.

“Wij hebben achter de schermen maanden gewerkt om Funding-Voorschot voor onze klanten mogelijk te maken. Ons doel is om Direct-Funding voor elke ondernemer mogelijk te maken. Funding-Voorschot is een belangrijke stap naar dit doel. Ondernemers die werkkapitaal zoeken om te groeien hebben niet altijd de mogelijkheid te investeren in een oplossing. De kost gaat vaak voor de baat. Zo dreigen ze tussen wal en schip te raken. Nu kunnen wij door Funding-Voorschot voor elke ondernemer tegen een relatief kleine aanbetaling direct aan de slag”.

Aan Funding-Voorschot is tevens een ‘no cure – no pay’ garantie gekoppeld. Indien het Funding-Voorschot niet door de ondernemer binnen 6 maanden betaald kan worden uit de Direct-Funding campagne wordt het nog openstaande bedrag kwijtgescholden. Het risico om met Direct-Funding te starten is dus erg klein en de drempel is nu erg laag. De kansen op bedrijfsfinanciering via Direct-Funding zijn voor elke ondernemer groot en het ondernemen meer dan de moeite waard. Er is simpelweg veel te winnen en relatief weinig te verliezen.

Hein van der Bijl onthulde dat er nog verder gewerkt wordt aan Funding-Voorschot: “Wij zijn nu in gesprek om de mogelijkheden voor de ondernemer van Funding-Voorschot verder te vergroten. Andere organisaties zijn geïnteresseerd om zich aan te sluiten bij Funding-Voorschot. Zij zouden dan hun diensten, bijvoorbeeld het aanvragen van kredieten of leasing, aan de ondernemer verlenen en via Funding-Voorschot voorgefinancierd krijgen. Zo krijgt de ondernemer ook hier toegang tot diensten en daarmee werkkapitaal die tot nu toe niet bereikbaar waren. MijnFunding stelt ook hier als eis dat de ondernemer gevrijwaard wordt voor
het risico van falen”.

Maak een afspraak
Lees verder.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl