HOE SNEL STAAT HET GELD OP JE REKENING?

Starten met Direct-Funding is net als ondernemen een kwestie van doen. De praktijk blijkt ook hier het beste voorbeeld. Terwijl de ene ondernemer nog even een paar maanden nadenkt over het starten van een campagne of eerst nog probeert een informal investor te vinden, heeft de andere ondernemer al enkele tienduizenden en soms al veel meer op zijn bankrekening staan. Vervolgens komt er elke maand kapitaal binnen. Geen stress meer over betalingen van investeringen maar je dromen waar maken. En informal investors? Die kloppen aan.

Het is natuurlijk nooit te laat om te starten met je Direct-Funding campagne maar hoe langer je wacht, hoe langer het duurt dat jij je obligaties kunt plaatsen en je kunt starten met je plannen.

“Gewoon starten, er is veel te winnen”

MijnFunding heeft haar Direct-Funding concept zo ontwikkeld dat je bijna niets te verliezen hebt met het starten van een Direct-Funding campagne maar juist heel erg veel te winnen. Direct-Funding kan een einde maken aan financieel watertrappelen zonder vooruitgang en uiteindelijk bepalend zijn voor een succesvolle toekomst.

Uiteraard gaat ook hier de kost voor de baat. Het opstarten van een Direct-Funding campagne vergt een stukje investering. MijnFunding maakt het je hier echter wel erg gemakkelijk met een zeer beperkte deelbetaling bij opdracht en de restbetaling uit de leningopbrengsten. De restbetaling is gekoppeld aan een ‘no cure, no pay’ garantie.

In tegenstelling tot een crowdfundingcampagne via een platform worden er voor het starten geen hoge eisen gesteld. Je Fundingwebsite wordt gelanceerd en dan starten wij ook met de opbouw van slimme marketing en communicatie. MijnFunding is de specialist die je ontzorgt.

“Bereik in één klap kleine, middelgrote en grote investeerders”

Met je Direct-Funding campagne richt jij je tot je relaties, doelgroep en het publiek. Het is een misverstand dat een Direct-Funding campagne uitsluitend gericht is op het plaatsen van vele kleine bedragen bij vele kleine investeerders. Ook in het grote publiek zijn er naast de vele kleine investeerders ook middelgrote en zelfs grote investeerders. Je Fundingwebsite en de doelgroepen die benaderd worden bereiken ook de investeerder die meer wil investeren. Je Fundingwebsite stuurt een professioneel signaal de wereld in dat jij open staat voor investeringen in jouw bedrijf.

Zo kunnen er na een jaar bijvoorbeeld 100 kleine investeerders met een gemiddelde investering van € 1.000 geïnvesteerd hebben, maar ook 10 die € 10.000,- of meer geïnvesteerd hebben en wellicht één of meerdere die meer dan € 100.000 geïnvesteerd hebben. Zonder de campagne was de kans klein of wellicht nihil dat je met deze investeerders in contact was gekomen. Vele kleine investeerders zorgen al snel dat er een groot werkkapitaal ontstaat. Maar ook als je op grote informal investors mikt is Direct-Funding vaak een efficiënte manier om er mee in contact te komen. Iedere ondernemer begrijpt dat er een groot verschil is of jij een informal investor benadert of de informal investor jou.

“Direct-Funding is de ook een basis voor gestapelde financiering”

Financieren via Direct-Funding sluit elke andere vorm van bedrijfsfinanciering natuurlijk niet uit. In bijna alle gevallen blijkt Direct-Funding juist het ontbrekende puzzelstukje te zijn om bedrijfsfinanciering bij informal investors, banken, leasemaatschappijen en/of kredietinstellingen er door te krijgen.

Het mooie is dat Direct-Funding niet een tijdelijke noodoplossing is. Direct-Funding is een structurele en duurzame bedrijfsfinancieringsoplossing die bij groei ook altijd met je mee kan groeien.

Maak een afspraak
Lees verder.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam

Algemene voorwaarden

Verwerkersovereenkomst

Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl