14 juli 2021

Hoe en waar vind ik mijn investeerders?Dit is een belangrijke marketingvraag. Misschien helpt als jij je obligaties ziet als één van je producten en diensten. Je wilt geld lenen tegen een rente die tientallen keren hoger is dan dat mensen hun geld op een bank zetten. Dat is een mooi product. Net zoals elk product moet je als ondernemer dit product, de obligatie, aan de man brengen.

Hier gebruik jij je innercrowd ofwel alle mensen die je kent. Familie, vrienden, relaties, klanten, leveranciers, kennissen, fans en ambassadeurs. Je gaat bij deze mensen niet leuren om geld maar je biedt een mooi product aan met een mooie rente. Het is aan iedereen vrij om hier niets, een klein of wat groter bedrag in te investeren. Via je innercrowd leer je over je product te praten en informeren. Je krijgt eerlijke feedback. Deze ervaring is het belangrijkste.

Deze ervaring gebruik je om doelgroepen te bereiken buiten je innercrowd, het publiek de investeerders. Hoe bereik je outercrowd? Via het grootste investeerdersnetwerk dat er bestaat ‘het internet’. Er is veel kennis en ervaring hoe jij je doelgroep efficiënt en voordelig kan bereiken via social media zoals Facebook, LinkedIn, Instagram, Google, Youtube, banners/advertenties op website en media, content-marketing en meer. Je bouwt geleidelijk aan een databestand van geïnteresseerden op, die je vervolgens via nieuwsbrieven of whats-app op de hoogte houdt.

Internet biedt concrete mogelijkheden om vele kleine investeerders te bereiken maar ook om grote relevante investeerders gericht te bereiken. Je vangt je reacties van geïnteresseerden op via je Funding website. Op een professionele en transparante manier maakt men kennis met jou en je bedrijf. Deze indruk en informatie is je visitekaartje.

Ook met het bereiken van je doelgroep, de marketing en het promoten van je Funding website kan het team je uitstekend van dienst zijn. Neem contact op en maak een afspraak voor een vrijblijvend informatief gesprek.

Wat kost een Direct-Funding campagne? Kan dat gespreid of uit de geplaatste obligatielening worden betaald? Funding-Voorschot biedt de oplossing. Lees verder.

Andere berichten

Uit de kennisbank