4 augustus 2022

Hoe financier ik mijn onderneming?Je bent ondernemer en hebt plannen om te groeien en te investeren. Je hebt vragen zoals: Hoe financier ik dat? Welke vorm van financieren past bij mij en hoe realiseer ik deze financiering efficiënt en snel? Het zijn belangrijke vragen. Je bent natuurlijk niet de eerste met deze vragen. Vele ondernemers gingen je voor.

Voor iedereen is er wel een oplossing. Wil je veel tijd besparen en weten wat voor jou het meest geschikt is? Klik dan op de onderstaande mogelijkheden en leer in enkele stappen wat je moet weten en hoe ook jij je bedrijfsfinanciering op orde krijgt.

Wees zakelijk en trek als ondernemer (m/v) zelf je conclusies en onderneem actie. Het team van MijnFunding is er voor jou en beschikt over het netwerk om je direct te helpen. Efficiënt en snel, no-nonsense. Zoek je bedrijfsfinanciering voor groei dan zijn er maar een paar mogelijkheden:

  1. de bank of kredietinstelling,
  2. leasing, factoring,
  3. het crowdfundingplatform,
  4. het zoeken van een business angel of informal investor,
  5. direct-funding/direct-lending.

Andere berichten

Uit de kennisbank