ZOEK JE FUNDING OF FINANCIERING VOOR JE BEDRIJF?

DE BANK?

Bestaat je onderneming korter dan drie jaar? Heb je nog geen grote cashflow? Wil je niet privé aansprakelijk zijn? Tja, dan is de deur van de bank voor je gesloten als het gaat om financiering van je groeiplannen.

CROWDFUNDING?

Heb je genoeg van ingewikkelde credit checks? Privé aansprakelijkheid? Een stress-campagne van slechts 30 dagen? Hoge kosten voor adviserende tussenpersonen? Dan vallen de crowdfunding platformen al snel af.

INVESTORS?

Genoeg van dure tussenpersonen zonder waarde? Geen zin om een deel van je aandelen weg te geven? Wil je liever controle en zeggenschap behouden? Dan is eindeloos zoeken naar een relevante investeerder geen aanrader.

FLITS KREDIET?

Vind je een te hoge rente onzin? Geen zin in korte termijn oplossingen? (Nog) geen grote vrije cashflow? Heeft aflossen in 6 of 12 maanden geen zin? Dan vallen ook de nieuwe flitsende kredietservices voor jou af.

ER IS NU DIRECT-FUNDING

HET LICHT OP GROEN

Nu is er Direct-Funding voor je financiering. dus ook voor jou het licht op groen. Ben je een starter of groeier? Laat je niet langer stoppen.

GELD OP JE REKENING

Direct-Funding is het rechtstreeks lenen van publiek en investeerders. Stortingen rechtstreeks op je rekening. Jij bepaalt de voorwaarden. Dus geen ingewikkelde credit checks of privé aansprakelijkheden.

MEER SUCCES

Direct-Funding maakt een einde maken aan jarenlang financieel watertrappelen zonder vooruitgang. Stel je voor, financiering die met je meegroeit. Vergroot je kansen op succes van je onderneming.

SNEL STARTEN

Direct-Funding is ideaal voor de starter, groeier tot beursnotering. Zodat je weer kunt ondernemen. Je kunt snel starten. Maak je dromen waar.

DE REVOLUTIE VAN RECHTSTREEKS LENEN IS BEGONNEN

FUNDING-WEBSITE

Lanceer je eigen Funding-Website onder je eigen (domein) naam zodat je onafhankelijk van publiek en investeerders kunt lenen en die rechtstreeks op jouw rekening storten. Maak je dromen waar.

FUNDING-ACADEMY

Maak gebruik van kennis en ervaring, waardevolle tips, investeerders en investeerders netwerken. Ontdek het geheim van Direct-Funding. Wordt onafhankelijk en succesvol.

FUNDING-ANGELS

Wil je investeren en ondernemers helpen beter te ondernemen? Wil je een mooi rendement van 8% met een onderliggende zekerheid en pandrecht? Wordt dan een Direct-Funding Angel.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl