Ben jij een startup? Zoek je investeerders?

Welkom op de digitale kapitaalmarkt

Financier al je bedrijfsplannen met MijnFunding. Dat gaat nu sneller, beter en voordeliger dan ooit.

MijnFunding is de digitale weg naar werkkapitaal. De bedrijfsfinancieringsinnovatie van 2021.

MijnFunding biedt jou het snelst groeiende en meest succesvolle digitale direct-fundingplatform van Nederland en Europa.

Sluit je ook aan.

Vul het formulier in!

Ben je startup of scale up? Ben je ng niet gestart maar hebt wel plannen om snel te starten? Heb je groeiplannen? Ben jij een ondernemer en een Doener? Maar ben je nog op zoek naar voldoende werkkapitaal?

Vul dan dit formulier in.

 

Wat zeggen andere gebruikers?

Honderden ondernemers gingen je al succesvol voor in Direct-Funding. Zoals Marcel Peters van WasBundles.

“Wij hebben van alles geprobeerd om onze onderneming te financieren. Toen kwamen wij FundingTeam tegen. Nu is FundingTeam de financiële hoeksteen van onze groei.”

Het geheim van MijnFunding?

Het geheim van MijnFunding is simpel. Bereik de investeerders die in je bedrijfsplan geloven. En juist niet degene die je bedrijfs- plan niet begrijpen of niet willen zien maar alleen gaan voor zekerheid of zeker succes.

Zijn er investeerders die in jou geloven? Uiteraard zijn die er.

MijnFunding helpt jou hen te informeren zodat ze jou vinden.

Bij ons ben je welkom
ook als de bank ‘nee’ zegt?

Wist je dat tot 99% van alle beoordeelde aanvragen van kleine en middelgrote onder- nemers door banken, grote investeerders en crowdfundingplatformen worden afgewezen?

Dat moest anders vonden wij. Want de afwij- zingen zijn vaak juist uitstekende bedrijfsplan- nen. Daarom is nu is er FundingTeam.

Bij MijnFunding zijn ook starters en groeiers welkom. Zij kunnen hun plannen volledig financieren. Ook als de bank ‘nee’ zegt.

Over ons

Voor ons zijn de ondernemers de Doeners. Zij steken hun nek uit. Zij zorgen voor 4 van de 5 banen in Nederland. Zij staan aan de basis van verandering en verbetering.

MijnFunding bestaat uit meer dan 20 samenwerkende ondernemers. Het is onze missie om zoveel mogelijk ondernemers te helpen met groeien. Dat doen we het best door jou te helpen met je financiering.

Veilig

Rechtszeker

Direct