Je hebt de eerste belangrijke stap genomen

Bedankt voor het invullen van de sneltest! We sturen je zo per mail onze analyse van hoe snel jij je gewenste bedrag aan financiering realiseert.

Deze analyse is gebaseerd op de jarenlange ervaring met de Funding-Succesformule van vele ondernemers die je succesvol voorgingen.

“Volledig gefinancierd, je kunt je dromen waar maken”

Maak je dromen waar

FundingTeam is de snelste weg om met investeerders via directe funding je bedrijf of je bedrijfsidee te financieren.

FundingTeam is voor startende, kleine, middelgrote en opschalende ondernemingen.

Stel je voor: Volledig gefinancierd. Je kunt je bedrijfsplan uitvoeren, groeien en je dromen waar maken.

“Mogelijkheden, kennis en ervaring van onschatbare waarde”

Direct-Funding Start

We weten dat je tijd schaars is. Daarom hebben wij een kernachtige serie video podcasts samengesteld die je alles vertelt over hoe je met Direct-Funding start.

Deze video podcasts bevatten mogelijkheden, kennis en ervaring die voor jou van onschatbare waarde kunnen zijn. Normaal vragen wij voor deze serie podcasts €195 exclusief BTW. Nu vragen wij slechts eenmalig €24,95 exclusief BTW.

“Een enorme sprongvoorwaarts voor je onderneming”

De volgende belangrijke stap is een enorme sprong voorwaarts

Bestel nu Direct-Funding Start. Je krijgt dan online toegang tot de serie video podcasts, een checklist, stappenplan en nog veel meer. Direct-Funding Start is voor jou een kleine stap maar een enorme sprong voorwaarts voor de kansen van jouw onderneming en toekomst.

Met jouw bijdrage voor deze waardevolle toelichting kunnen wij weer meer ondernemers informeren via Google en social media. Ons doel is ondernemers zonder voldoende financiering de weg te wijzen.

Je krijgt bovendien 30 dagen ‘niet tevreden, geld terug garantie’. Gebruik je Direct-Funding niet dan storten wij je geld terug.

“We begonnen voorzichtig, maar Direct-Funding is een versneller”

Wat zeggen andere gebruikers?

“Wij zijn een jonge maar gezond en snelgroeiende bierbrouwerij. We zijn gestart met een groepje vrienden die van hun een hobby een beroep wilde maken. Daar zijn investeringen voor nodig.

We ontdekten Direct-funding en FundingTeam van MijnFunding. Direct-Funding bleek voor ons de gewenste versneller. Een toegang tot de digitale kapitaalmarkt vanaf €25.000. Wij hebben inmiddels meer dan €850.000 gefinancierd”.

Marcel Pijlen van Hert Bier