Alles over ‘FundingTeam Flex’

Doeltreffende en flexibele funding

Bank, crowdfundingplatform of grote investeerder en aandeelhouder hebben zo hun eigen belang en agenda.

Wil je met je financiering echt onafhankelijk zijn zodat jij het stuur in eigen hand houdt, dan komt je uit op één effectieve oplossing.

De digitale kapitaalmarkt: Leg zelfstandig en rechtstreeks online contact met meerdere informele investeerders, leg hen zelf een kant-en-klare online leningpropositie voor en beheer online je investor relations.

FundingTeam Flex maakt dit allemaal met enkele klikken eenvoudig en online mogelijk. De digitale kapitaalmarkt in handbereik.

FundingTeam Flex geeft je online toegang tot een reeks van webapplicaties waarmee je zelf het hele proces van financiering van je onderneming monitort. Van het samenstellen van je obligatielening tot het plaatsen en beheren.

Voordelig en onafhankelijk gefinancierd.
Daar gaat het om.

Lage onderhouds- en verwerkingskosten

Dankzij de flexibele kredietlimiet maandfee zijn onderhoudskosten van FundingTeam Flex altijd onder controle en efficiënt.

Niet alleen worden de ontvangsten uit de plaatsing van obligaties vastgelegd, je FundingTeam workspace zorgt ook voor een minutieuze verwerking van jouw administratie, rente en aflossingen. Zo sluit het naadloos aan op je administratiepakket en je elektronisch bankieren. Altijd alles up-to-date.

Niet alleen jij beschikt 24/7 over inzichtelijke management informatie maar ook jouw investeerders hebben elk inzage in hun individuele gegevens zoals aantal obligaties, waarde, rente en aflossing op een eigen Investor-Page online. Zo bied jij een uitmuntende service en onderhoud jij je ‘investor relations’ optima forma.

Door het kredietlimiet maandfee betaal je nooit te veel maar in verhouding met het door jou te plaatsen bedrag aan obligaties. Je kunt je kredietlimiet vastzetten, dan stopt de uitgifte van nieuwe obligaties zodra je funding het kredietlimiet heeft bereikt of je zet het op automatisch en je kredietlimiet maandfee groeit met je mee zodat je steeds meer aan obligaties kunt plaatsen. Zo hou je de kosten erg laag. Betaal jij op enig moment je maandfee een jaar vooruit heb je ook nog eens 50% voordeel!

Wil jij de fundinglat hoger leggen?
Wij groeien met je mee.

FundingTeam Flex is alles behalve ‘standaard’. Je beschikt over alles wat je nodig hebt om obligatielening samen te stellen, te plaatsen en te beheren.

De vergelijkbare tegenwaarde van alle faciliteiten en services waarover het FundingTeam Flex over beschikt bedraagt al snel een bedrag van meer dan €12.500. Denk maar eens aan alle juridische kosten die je bespaart of kosten aan IT en ICT. Ook design en veel van het copywriting staat je ter beschikking. Naleving van de regel- en wetgeving, waaronder melding bij de Autoriteit Financiële Markten en het vaststellen van een informatie memorandum c.q. risicodocument, is verzorgd.

Wil je toch meer? Dat kan altijd. Omdat je al over een uitgebreide basis beschikt hoeft meerwerk maar weinig meer te kosten. Vooraf geven wij je een scherpe offerte zodat jij zelf kunt beslissen welke investeringen voor jou de moeite waard zijn om je financiering van je onderneming uit te breiden.

De juiste investering op het juiste moment verhonderdvoudigd je financiering. Wat je ambities ook zijn, FundingTeam Flex groeit met je mee.

Vul de sneltest in

En ontvang jouw introductie-aanbieding

Gebruik van FundingTeam bewijst keer op keer dat het vele malen eenvoudiger is om van bijvoorbeeld 100 mensen €1.000 te lenen dan van één bank of investeerder €100.000 te lenen. Maar tegelijkertijd heeft deze aanpak bewezen hoe jij juist ook in contact komt met grote investeerders die je anders nooit ontmoet zou hebben.

In minder tijd, beter gefinancierd. Dat is het simpele geheim.

Laat MijnFunding ook jouw perspectief in kaart brengen.
Vul nu de gratis sneltest hiernaast in. Jij ontvangt dan ook een aantrekkelijke en passende introductie-aanbieding op maat.

Een nieuw en beter perspectief

Met een FundingTeam abonnement kun je zelf met enkele klikken online:

  • je lening voorwaarden opstellen,
    jij bepaalt nu zelf de rente, looptijd en aflossing.
  • je brochure aanmaken en je AFM document samenstellen,
  • je Funding-website lanceren,
  • de betalingen direct op jouw bankrekening binnen laten komen,
  • al je investeerders krijgen een eigen obligatierekening/online pagina,
  • heb je vragen? onze online FundingDesk helpt je persoonlijk.

FundingTeam helpt je natuurlijk ook bij het aanbieden van je obligaties aan informal investors en het grote publiek met links, templates, tips & tricks en ervaren Funding-Coaches.

Creëer voor je onderneming een nieuw en beter perspectief. Jij kunt weer echt ondernemen.

Direct-Funding met FundingTeam

Een fundingteam van specialisten (zoals juridische adviseurs, IT-ers, copywriters, designers en marketeers) heeft alle kennis en ervaring om jou te helpen je obligatielening professioneel in de markt te zetten. Je wordt met FundingDesk stapsgewijs begeleid.

Je kunt professioneel aan de slag met een passende aanbieding.
Zo betaalt een campagne zich zelf al snel dubbel en dwars terug.
Je beste investering ooit.

Veelgestelde vragen

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

We gaan veilig om met je gegevens, en je kan je altijd binnen één klik weer afmelden.