ZOEK JE FUNDING OF FINANCIERING VOOR JE BEDRIJF?

GEEN RESULTAAT?

Denkt de bank of het crowdfunding platform niet met jou mee. Komt de tussenpersoon weer niet met een relevante (informal) investeerder? Dreigt er jarenlang financieel watertrappelen zonder vooruitgang?

WAT NU?

Heb je geen zin in ingewikkelde credit checks? privé aansprakelijk? Zeggenschap of zelfs controle verliezen? Verlies je jouw ‘window of opportunity? Moet je bij de pakken neerzitten? Wat nu?

ER IS EEN OPLOSSING

ER IS NU FUNDING-WEBSITE

MEER SUCCES

Nu is er Funding-Website. Je gids naar Direct-Funding. De financiering die met je meegroeit. Vergroot je kansen op succes van je onderneming. Direct-Funding is ideaal voor de starter en groeier. Maak je dromen waar.

GELD OP JE REKENING

Direct-Funding is het rechtstreeks lenen van publiek en investeerders. De stortingen komen rechtstreeks op je rekening. Jij bepaalt de voorwaarden. Dus geen ingewikkelde credit checks of privé aansprakelijkheden.

START NU

DE REVOLUTIE VAN RECHTSTREEKS LENEN IS BEGONNEN

FUNDING-WEBSITE

Lanceer je eigen Funding-Website onder je eigen (domein) naam zodat je rechtstreeks van publiek en investeerders kunt lenen en die rechtstreeks op jouw rekening storten. Maak je dromen waar.

FUNDING-ACADEMY

Maak gebruik van kennis en ervaring, waardevolle tips, investeerders en investeerders netwerken. Ontdek het geheim van Direct-Funding. Jouw gids naar onafhankelijkheid en succes.

FUNDING-INVESTOR

Wil je een mooi rendement van 8% met een onderliggende zekerheid en pandrecht? Wil je inzicht in tientallen Direct-Funding obligaties. Wordt dan een Funding-Investor.

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl