INVESTEREN IN MIJNFUNDING 8% RENTE PER JAAR MET PANDRECHT IN TALENT ALTIJD UP-TO-DATE IN EEN BETERE WERELD

WE TELLEN AF, NOG MAAR

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

DAN IS ER EEN EERLIJK RENDEMENT MET ZEKERHEID

WELKE OBLIGATIE PAST BIJ JOU?

MijnFunding biedt haar (Angel) investeerders de keuze uit drie obligaties. Deze obligaties (A, B en C) hebben elk een rentepercentage en aflossingsschema. Bij Obligatie C krijg je daarnaast één warrant zonder hiervoor te investeren. Een warrant geeft recht op aandeel MijnFunding tegen een vooraf vastgestelde prijs zodra MijnFunding nieuwe aandelen uitgeeft. Deze uitgifte van nieuwe aandelen vindt plaats binnen de looptijd van de obligatie. Het verplicht je tot niets. Is de koers van het aandeel hoger dan de warrant koers/prijs dan kun je een mooi extra rendement behalen. Deze kan oplopen tot 100% rendement op warrant koers/prijs dus ook 100% ten opzichte van de obligatie C. Uiteraard zet het hele team van MijnFunding zich in om zoveel mogelijk waarde te creëren. Maximale rente, snelle aflossing of kans op een extra toprendement. Kies de obligatie die bij jou past of stel een mix samen van de verschillende obligaties.

 • Obligaties A
 • 8%per jaar
 • Rente 8% per jaar (2% per kwartaal)
 • Aflossing en rente na 60 maanden
 • (Geen warrant – aandeel op certificaat)
 • € 1.000 per obligatie
 • {{content-6}}
 • {{content-7}}
 • {{content-8}}
 • {{content-9}}
 • {{content-10}}
 • {{content-11}}
 • Obligaties B
 • 6%per jaar
 • Rente 6% per jaar (1,5% per kwartaal)
 • Uitbetaling rente en aflossing per kwartaal
 • (Geen warrant – aandeel op certificaat)
 • € 1.000 per obligatie
 • {{content-6}}
 • {{content-7}}
 • {{content-8}}
 • {{content-9}}
 • {{content-10}}
 • {{content-11}}
 • Obligaties C
 • 4%per jaar
 • Rente 4% per jaar (1% per kwartaal)
 • Aflossing en rente na 60 maanden
 • + 1 (aandeel op certificaat) warrant per obligatie
 • € 1.000 per obligatie
 • {{content-6}}
 • {{content-7}}
 • {{content-8}}
 • {{content-9}}
 • {{content-10}}
 • {{content-11}}

SPREIDING VAN INVESTERING

MijnFunding helpt ondernemers bij het realiseren van hun funding. Klanten van MijnFunding kunnen al starten met een aanbetaling van 20%. Vaak een bedrag tussen €500 á €1.500. De overige 80% betaalt de klant uit de eerste opbrengsten van de Funding-Campagne. Als investeerder investeert u in het Funding-Voorschot (80%) van klanten. Zo kan MijnFunding direct aan de slag voor de klant. Gemiddeld is het openstaande bedrag binnen één á twee maanden voldaan door de klant. Vervolgens wordt er weer een nieuwe klant met een Funding-Voorschot geholpen. Je investering is dus gedekt door een aaneenschakeling van korte termijn vorderingen van relatief lage bedragen en altijd gespreid over vele klanten. Zo wordt op jaarbasis een effectief rendement behaald. Een win/win/win deal voor jou als investeerder, MijnFunding en de klant.

WAT ONZE INVESTEERDERS ZEGGEN

“Een mooi rendement en inzage in interessante investeringskansen”

Uit mail van onze investeerders

“MijnFunding biedt een goede spreiding”

Uit mail van onze investeerders

“Mijn geld laat ik ondernemen”

Uit mail van onze investeerders

“Zo zorg ik voor een appeltje voor de dorst”

Uit mail van onze investeerders

“Het gaat om duurzaam ondernemen, voor mij is dat dubbel rendement”

Uit mail van onze investeerders

“MijnFunding laat je kennismaken met de ondernemer via leuke uitstapjes”

Uit mail van onze investeerders

“Bij de bank krijg ik bijna niets, het MijnFunding rendement is welkom”

Uit mail van onze investeerders

“Natuurlijk is MijnFunding geen bank maar het is wel een gezonde onderneming”

Uit mail van onze investeerders

“MijnFunding houdt mij op de hoogte via nieuwsbrieven en MijnInvest pagina”

Uit mail van onze investeerders

“Een stukje van mijn geld investeren in MijnFunding is rendabel en leerzaam”

Uit mail van onze investeerders

PANDRECHT ALS ZEKERHEDEN

De klanten van MijnFunding bieden niet alleen een mooi rendement en een gedegen spreiding. Op elke campagne van de klant/debiteur hebben wij een tegoed dat tevens een wettelijk pandrecht vormt als zekerheid. Dit pandrecht is eigendom van het collectief aan obligatiehouders en is geregistreerd bij de belastingdienst. MijnFunding heeft het recht om uit de binnenkomende funding campagne van elke klant de openstaande factuur automatisch te innen. Dit biedt in de praktijk een hoge mate van zekerheid. De praktijk is het bewijs. Tot op heden heeft elke klant aan zijn verplichtingen voldaan. Betaalt een incidentele keer een klant niet? Dan staat MijnFunding garant voor het ontbrekende bedrag en neemt één van de nieuwe klanten deze plaats in. Je rendement loopt dus altijd door. Een prettig gevoel van zekerheid.

DE KRACHT VAN INNOVATIEVE BEDRIJFSFINANCIERING

ONS VERHAAL

Wist u dat de ondernemer niet publiekelijk (via internet of media) investeerders mocht benaderen voor het aantrekken van bedrijfsfinanciering? Dat was alleen voorbehouden aan de banken. Echter vanaf 2008 leenden banken elk jaar aan steeds minder MKB ondernemers (bron FD). Krediet droogt op voor de startende, kleine en middelgrootte, ondernemer. De bank zegt vaker ‘nee’ tegen het gewenste krediet. Nederlandse banken staan zelfs inmiddels in de Europese top 5 als het gaat om afwijzingen.

In 2017 is daarom op basis van Europese richtlijnen in Nederland de (WFT) wetgeving verruimd. Ondernemers mogen nu zelf via het internet zich direct tot investeerders en het publiek wenden voor het lenen van werkkapitaal. Zonder crowdfunding platformen met hun ingewikkelde credit checks. Dat maakt de ondernemer onafhankelijk. Helaas kennen veel ondernemers deze mogelijkheid nog niet. Voor hen een gemiste kans. Dat moest veranderen, vonden wij.

Daarom maakten wij in 2017 het onze missie om ondernemers te helpen deze nieuwe kansen te benutten. De ondernemers kunnen nu hun dromen waar maken. Het maakt een einde aan financieel watertrappelen zonder lonende vooruitgang.

Wij wilden deze frisse vorm van bedrijfsfinanciering voor de ondernemer zo makkelijk en betaalbaar mogelijk maken. Uitstekende leningvoorwaarden, een gebruikersvriendelijke en gecertificeerde funding website, AFM Compliance en marketing moest voor de ondernemer in één handomdraai beschikbaar zijn. Dat zou een echte innovatie binnen bedrijfsfinanciering zijn. Daarin hebben wij veel tijd en inzet geïnvesteerd. Het was vallen, opstaan en leren. Onze passie en missie hield ons op de been. Wij hebben onze eigen funding campagne gevoerd. Onderweg werden wij enorm geholpen door geweldige mensen die onze missie ondersteunden. En nu hebben wij in 2019 de oplossing klaar: MijnFunding

VOLG JE BELEGGING OP JE EIGEN WEBPAGINA

JE INVESTERINGEN ALTIJD UP-TO-DATE

MijnFunding is een moderne Fintech onderneming. Wij meten, analyseren en bepalen ons beleid op basis van data. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij ook jou altijd up-to-date houden. Hoe wij dat doen? Elke obligatiehouder en Angel investeerder krijgt van ons een eigen webpagina. Op jouw pagina vind je hoeveel en in welke obligaties je hebt geïnvesteerd. Er is een nauwkeurige prognose hoeveel rendement je realiseert. Aan de hand van overzichtelijke grafieken zie je in een oogopslag hoe je ervoor staat. Je krijgt informatie over de klanten, instapmogelijkheden en campagnes.

Op je eigen webpagina kun je dus uitstekend je investeringen volgen. Als Obligatiehouder en Angel investeerder geven wij je inzicht in ons management-informatie systeem. Je kijkt mee in de cockpit. Zonder enige verplichting informeren wij je over aanstaande campagnes. Je kunt daar zelf de krenten uit de pap halen en mee investeren. Je kunt kiezen voor degelijke investeringen met hypothecaire zekerheid of avontuurlijk investeren in veel belovende MKB, startups en scale-ups met kans mee te profiteren van snelle waarde-ontwikkelingen. Met onze prognose tool zie je waar je met jouw strategie staat over één jaar, vijf jaar of tien jaar. Als Angel-investor bouw je aan een sterke investment-portfolio.

HOE WORD JIJ OOK EEN ANGEL INVESTOR

De rente bij banken is historisch laag. Na inflatie en fiscus betekent sparen alleen maar achteruit gaan in koopkracht. De aandelenbeurs kan over de afgelopen veertig jaar een goed gemiddeld rendement bieden maar resultaten uit het verleden geven geen garantie op de toekomst. De tijd is veranderd. De aandelenmarkten worden alleen maar heftiger en de economie steeds moeilijker te voorspellen. Dit heeft grote risico’s als gevolg. Denkt maar eens aan de halvering van nagenoeg alle koersen in 2008. Gelukkig ontstaan nu door wetswijzingen in Nederland nieuwe en naar onze mening meer stabiele alternatieven.

Rechtstreeks en geselecteerd investeren in bedrijfsobligaties is een uitstekend alternatief. Je weet je verzekerd van een stabiel eerlijk rendement met pandrecht als zekerheid. Uiteraard is MijnFunding geen bank maar een onderneming. Daarom staan wij achter het advies van onder meer AFM, lees onze risico-analyse, weeg af of beleggen via MijnFunding bij je past, investeer alleen het bedrag dat je kunt missen en zorg voor verdere spreiding van je beleggingen. Dan blijft beleggen als een Angel-investor leuk, overzichtelijk en avontuurlijk.

24×7, THUIS OP JE WERK OF ONDERWEG

 

Veel gestelde vragen

Welke rol speelt MijnFunding?

MijnFunding helpt de ondernemer als ‘Partner In Business”. De ondersteuning varieert van leningsvoorwaarden tot slimme marketing. Met de ondernemer evalueren wij regelmatig. Wij groeien graag mee met de ondernemer.

Hoe lang duurt een Direct-Funding campagne?

Het plaatsen van de obligatieleningen noemen wij een ‘campagne’. Een campagne kan een half jaar, een jaar of langer duren. Na het afsluiten van een campagne kan nadien een nieuwe campagne opgestart worden, gebruikmakend van de tools die de ondernemer al hebt.

Op welke rekening komt het verzamelde kapitaal?

Het verzamelde kapitaal komt via een speciale Funding Webpage (website) met alle bank- en betaalopties direct op de bankrekening bij de ondernemer binnen. MijnFunding staat buiten deze cashflow maar monitort natuurlijk wel mee. Oh ja, er is geen minimum bedrag vereist. Het maximum is € 5.000.000,-.

Hieronder vind je nog meer vragen en antwoorden:

Is Direct-Funding moeilijk?

Nee, Direct-Funding is namelijk niets meer en niets minder dan ondernemen. Het is een kwestie van doen. Elke ondernemer brengt immers al een product of dienst op de markt. Elke ondernemer heeft klanten. Direct-Funding is ook een product. Een investeerder is ook een klant. MijnFunding helpt de ondernemer ze te bereiken zodat ze de funding webpage vinden. Hoe langer men zaait, hoe meer men oogst.

Kan de ondernemer het alleen?

Waarschijnlijk heeft de ondernemer bij aanvang niet alle disciplines, kennis en ervaring in huis. Hier kan MijnFunding een belangrijke rol spelen. MijnFunding is de specialist in Direct-Funding. Van wat de ondernemer leert kan een leven lang van geprofiteerd worden.

Direct-Funding wordt een ‘way of life’ van de moderne en succesvolle ondernemer.

Samen als één team werken wij met de ondernemer aan een succesvolle strategie.

Wat is direct-lening?

De markt van direct-lening

Direct-Funding is een vorm van direct-Lening en crowdfunding. Bij direct-lening doen investeerder en ondernemer rechtstreeks met elkaar zaken. Investeerder en ondernemer bepalen in overleg de condities van de lening of het plaatsen van aandelen. De direct-Lening in Nederland omvat ongeveer meer dan 1 miljard Euro per jaar. Grotendeels gaat het om relatief hoge bedragen en grote investeerders hoewel ook de kleinere leningen tussen de ondernemer en relaties onderdeel vormen.

Wat is crowdfunding?

Crowdfunding is het uitlenen van relatief kleine bedragen door een grote groep beleggers aan een onderneming via een online platform. Bij het uitlenen van geld aan een bedrijf is de compensatie rente op de lening. Deze vorm heet ‘loan based crowdfunding’ of ‘crowdlending’. Bij deze vorm van crowdfunding is financieel rendement belangrijk.

Bij crowdfunding doen investeerders en de ondernemer dus via een crowdfunding platform met elkaar zaken. Hier bepaalt het crowdfundingplatform de condities waaraan de ondernemer moet voldoen. Crowdfunding groeit elk jaar met gemiddeld zo’n 65% in omvang. Over 2019 gaat er circa een half miljard Euro in om. De gemiddelde crowdfunding campagne richt zich op € 150.000 en bestaat veelal uit relatief kleine investeringen van veel verschillende investeerders.

Waarom is er vaak nog een kloof tussen ondernemer en investeerder?

De ondernemer en investeerder kunnen elkaar versterken. Toch zijn het vaak passerende schepen in de mist.

Ondernemers hebben het druk. Zij hebben geen ervaring hoe in contact te komen met investeerders, zij hebben geen ervaring met wat de investeerder zoekt en motiveert, zij hebben niet de financiële structuur of kennis om efficiënt met de investeerder tot zaken te komen, zij hebben geen ervaring hoe de relatie met de investeerder te onderhouden en hen adequaat te informeren.

MijnFunding begrijpt de ondernemer en kent de behoefte van de investeerder. Die kennis en ervaring is samengebracht in Direct-Funding. Direct-Funding is de brug die de kloof tussen ondernemer en investeerder overbrugt en hen met elkaar duurzaam verbindt. Direct-Funding is een ideale mix van direct-lening en crowdfunding.

Waarom biedt Direct-Funding een win/win situatie?

Direct-Funding is de innovatieve bedrijfsfinanciering omdat het de sterke kanten van direct-Lening en crowdfunding combineert. Bij Direct-Funding gaan de ondernemer en de investeerder rechtstreeks met elkaar in zee.

MijnFunding zorgt voor een duidelijke standaard zodat zowel ondernemer en investeerder een kant en klare structuur hebben om met elkaar in zee te gaan. Voorwaarden, zekerheden, overzichten alles is geregeld. Dit maakt het voor de ondernemer ook mogelijk om met meerdere investeerders tegelijkertijd in zee te gaan. Het proces is nagenoeg volledig geautomatiseerd. Er is geen tussenpersoon dus ondernemer en investeerder bouwen samen een relatie op en leren elkaar kennen. Wat begint met een kleine investering kan groeien naar hogere investeringen en meer investeerders. Het bespaart bovendien een belangrijk deel van de relatief hoge kosten die een tussenpersoon vereist om deze relatie tot stand te brengen en te onderhouden.

Valt de obligatielening onder crowdfunding?

Nee, bij crowdfunding sluit u een lening af via een bemiddelingsplatform van geldgevers en geldvragers. Een crowdfundingsplatform moet een crowdfunding investeerderstoets afnemen bij iedere consument die meer dan €500 via het platform investeert. Nu belegt u rechtstreeks in het bedrijf. U verstrekt het bedrijf een lening en beslist zelf hoe groot de lening is. De voorwaarden voor de lening treft u aan in het Informatie Memorandum.

Wat zijn de verschillen tussen Direct-Funding en crowdfunding?

Er zijn veel verschillen. Wat overeenkomt is dat beiden zich richten tot het publiek. Het grote verschil is dat jij je rechtstreeks richt tot het publiek met je eigen Funding Webpage en niet als één van de vele aanbiedingen op een platform staat. Alle verzamelde data zoals de gegevens van degene die hebben geïnvesteerd zijn van jou en dus zichtbaar. Je hebt bij Direct-Funding geen minimum bedrag dat verzameld moet worden wil het verzameld bedrag aan je overgemaakt worden. Bij Direct-Funding komt het bedrag rechtstreeks op jouw bankrekening binnen. Je campagne kan ingeval van Direct-Funding een jaar doorlopen, verlengd worden of opgevolgd worden door opvolgende campagnes. Hoe langer je zaait, hoe meer je oogst. Bij crowdfunding heb je vaak maar 30 á 60 dagen de tijd. Ook je aansprakelijkheden bepaal je zelf bij Direct-Funding. Bij crowdfunding zien wij vaak een privé hoofdelijke aansprakelijkheid. En zo kunnen wij nog wel even doorgaan. In het kort hebben wij alle nadelen van crowdfunding opgelost met Direct-Funding. Het belangrijkste is misschien wel dat waar een campagne bij een platform wordt afgeblazen na 30 á 60 dagen, Direct-Funding door blijft lopen.

Wie geeft de obligatie uit?

De obligaties A,B, en C worden uitgegeven door MijnFunding Angel-Investment BV.

MijnFunding Angel-Investment BV is hiermee de uitgevende instelling, speciaal voor dit doel opgericht. MijnFunding Angel-Investment BV heeft geen schulden naar derden anders dan de uitgegeven obligaties en biedt de obligatiehouder stabiliteit en continuïteit.

MijnFunding Angel-Investment BV investeert de haar ter beschikking gestelde financiën in haar zuster onderneming MijnFunding BV met een maximum investering ter grootte van het verstrekte pandrecht. Dit pandrecht betreft de incassorechten op klanten bij ontvangst van funding uit de betreffende campagne. Hierbij hanteert MijnFunding Angel-Investment BV een aantal criteria ten behoeve van haar obligatiehouders / Angel-Investors. De belangrijkste daarvan zijn:

A. Per geaccepteerde klant van MijnFunding BV zal minimaal € 2.500 en maximaal € 7.500 worden gefinancierd, deze vordering noemen wij Funding-Voorschot.

B. De vorderingen op klanten mogen niet langer openstaan dan 6 maanden, het dan open staande saldo wordt door MijnFundingBV aan MijnFunding Angel-Investment BV voldaan of vervangen door een vordering op een recente klant. Zo blijven de investeringen altijd gedekt door pandrecht en roulerende cashflow.

C. De vorderingen op de klant dienen uitsluitend betrekking te hebben op de incassorechten van MijnFunding BV op de eerst binnenkomende Funding uit de campagne van de klant. Welke incassorechten in pandrecht zijn overgedragen ter zekerheid.

D. De klant betaalt een opslag voor het ontvangen Funding-Voorschot. MijnFunding Angel-Investment BV deelt mee in deze omzet en voldoet hiermee de rente aan de obligatiehouder.

Hoe kan ik beleggen?

De stappen zijn:

Inschrijven belegging U dient zich eerst in te schrijven voordat u kunt gaan beleggen. Dit kan als natuurlijk persoon of namens een bedrijf.

Betalen U kunt de inschrijving voltooien door middel van een iDEAL-betaling. Als u een groter bedrag wenst te beleggen, kunt u meerdere keren een iDEAL-betaling van €10.000,- doen. Een iDEAL- betaling wordt geautomatiseerd verwerkt en bevestigd.

Volgeschreven Als het bedrag van de obligatielening is bereikt, krijgt deze de status “Volgeschreven”. Het is dan niet meer mogelijk om te beleggen. Bij elke belegging geldt een bedenktermijn van 14 dagen, waarin een belegger het recht heeft om de inschrijving te wijzigen of te annuleren. De obligatielening houdt de status “Volgeschreven” totdat de bedenktermijn voor alle inschrijvingen is verlopen.

Waarom kan een prospectus vrijgesteld kan zijn van AFM goedkeuring?

Als één of meerdere van deze punten voorkomen is een prospectus vrijgesteld van goedkeuring door de AFM:

  • De aanbieding is gericht op minder dan 150 personen.
  • De effecten kunnen (al dan niet in een pakket) slechts worden verworven tegen een waarde van ten minste €100.000 per belegger.
  • De aanbieding van effecten door een vereniging of instelling zonder winstoogmerk, om haar niet-commerciële doelen te verwezenlijken.
  • De nominale waarde van een effect is €100.000 of meer.

Zo ook bij deze aanbieding

 • De totale tegenwaarde van de effecten die worden aangeboden, minder is dan €5 miljoen, berekend over een periode van 12 maanden.

Het is ook mogelijk dat er bij een aanbieding geen goedgekeurd prospectus beschikbaar is doordat de aanbieding niet prospectusplichtig is. Dit is bijvoorbeeld het geval als de effecten niet verhandelbaar zijn of als het gaat om een aanbieding van deelnemingsrechten in een open-end beleggingsinstelling. Bron: AFM

Wat betekent "geen prospectusplicht"?

Voor een beleggingsaanbieding is meestal een vergunning nodig of moet de onderneming een prospectus laten goedkeuren door de AFM. Soms gelden er vrijstellingen en valt een beleggingsaanbod niet onder het toezicht van de AFM. We spreken dan van een vrijgestelde belegging. Een belegging is bijvoorbeeld vrijgesteld als alle beleggers gezamenlijk in totaal maximaal €5 miljoen in de belegging kunnen investeren. Bron: AFM

Waar vind ik de essentiële beleggersinformatie?

Essentiële informatie is informatie die u in ieder geval nodig heeft om een weloverwogen besluit te kunnen nemen. Onder de kop Documentatie op deze pagina treft u het bij de AFM ingediende wettelijke informatiedocument aan en informatie over o.a. de risico’s, de zekerheden en garanties, de voorwaarden van de lening, de fiscale behandeling en de huidige financiële situatie.

Kan ik de aankoop van obligaties ontbinden?

Ja, de AFM vindt het belangrijk dat u als consument een bewuste keuze maakt om te investeren. Daarom bieden wij de mogelijkheid tot reflectie. Dit is op twee manieren vormgegeven:

1) U moet actief bevestigen dat u het informatiememorandum heeft gelezen, voordat u op de bestelknop drukt.

2) U heeft de mogelijkheid tot ontbinden gedurende 14 dagen. Dit kan per schriftelijke bevestiging. Aan deze annulering zijn geen kosten verbonden. Als de investering niet binnen 14 dagen wordt geannuleerd, dan is deze daarna definitief geworden.

Kan ik obligaties verkopen of overdragen?

Obligatiehouders die hun obligaties willen overdragen kunnen dit schriftelijk bij ons aangeven.

Ik heb een andere vraag?

Geen probleem. Stel je vraag via het antwoord formulier of contact formulier. Wij beantwoorden je vraag zo spoedig mogelijk. Wellicht zie jij je vraag terug in deze lijst. Zo help je ook andere investeerders en ons. Samen vormen wij een Angel-Investor community. Stel je vraag >>

 • Je investeringen op een rij

 • Ook mobiel beschikbaar

 • Realtime / up-to-date

 • Rente en aflossing geregeld

 • Voorrang bij nieuwe kansen

WAAROM ANGEL-INVESTMENT OBLIGATIES?

EEN PROBLEEM OPLOSSEN

MijnFunding wil het voor elke ondernemer mogelijk maken om zich te ontworstelen van het ondernemen met onvoldoende kapitaal. Het is de missie van MijnFunding om een probleem op te lossen. MijnFunding wil zoveel mogelijk beloftevolle MKB, Startups en scale-ups helpen aan bedrijfsfinanciering. Ze verdienen het. Direct-Funding is voor veel ondernemers de gepaste en duurzame oplossing. Het betekent voor de ondernemer voortaan onafhankelijk van een bank of crowdfundingplatform blijven groeien en ondernemen. Direct-Funding vergt echter van de ondernemer een eerste investering in een gecertificeerde Funding Webpage, obligatie- voorwaarden, content en AFM Compliance. De kost gaat voor de baat. Niet elke ondernemer kan deze investering uit het bedrijf trekken. De ondernemer zoekt immers bedrijfsfinanciering.

OPSCHALEN VAN SUCCES

Daarom biedt MijnFunding de ondernemer een Funding-Voorschot. MijnFunding investeert zo grotendeels in de campagne van ondernemer zodat de Direct-Funding machine voor de ondernemer professioneel kan opstarten. MijnFunding heeft het volste vertrouwen in haar concept. MijnFunding krijgt als eerste direct terugbetaald uit de Direct-Funding campagne van de ondernemer. Een uiterst succesvolle aanpak. MijnFunding groeit en kan maandelijks steeds meer ondernemers helpen. Hiervoor is een Angel-Investment gewenst. Daarom de uitgifte van deze Angel-Investment obligaties. Meer klanten helpen betekent meer rendement en meer impact. Een win/win/win situatie voor de Angel-Investor, MijnFunding en de klant/ondernemer. De Angel-Investor draagt adequaat bij aan het ondernemerschap en wordt hiervoor beloond.

HOEVEEL OBLIGATIES WORDEN ER IN TOTAAL GEPLAATST?

EEN BEPERKTE PLAATSING

De uitgifte van de MijnFunding Angel-Investor Obligaties zijn relatief beperkt. De eerste uitgifte en plaatsing zal in totaal slechts €100.000 bedragen. Het is duidelijk dat er animo is voor deze innovatieve obligaties. De Angel-Investor Obligaties bieden een mooi rendement met pandrecht als zekerheid. Je kunt daarom nu al reserveren (zonder verplichting) want vol is vol. De minimum deelname is één Angel-Investor Obligatie van €1.000. Wij verwachten in de komende 12 maanden meerdere van deze plaatsingen te kunnen aanbieden.

CONTROLE OVER ONZE GROEI

De reden waarom deze plaatsing maximaal €100.000 is komt door de hoge omloopsneltijd van de vorderingen op de klanten. De klant betaalt gemiddeld binnen één á twee maanden het Funding-Voorschot terug aan MijnFunding.

Met deze plaatsing van €100.000 kunnen wij dus weer ongeveer €600.000 á €900.000 aan omzet op jaarbasis financieren en toevoegen. Het doel is om de plaatsingen van Angel-Investor Obligaties de groei van MijnFunding op gezonde en gecontroleerde wijze te laten volgen.

WORD STRAKS OOK AANDEELHOUDER

DE MARKT VAN ONDERNEMERS

Er is in Nederland en internationaal veel kapitaal beschikbaar. Voor de startup, scaleup en het MKB is dit kapitaal slechts beperkt bereikbaar. Traditionele kredietkanalen drogen voor hen op. Nieuwe kredietverleners die de ondernemer beperkte kredieten aanbieden tegen rente-tarieven van vaak meer dan 10% of 20%, vormen geen oplossing voor de serieuze ondernemer.

De doelgroep in Nederland waarop MijnFunding zich richt overtreft ruim 1 miljoen ondernemingen en organisaties. Van start-ups tot middelgrootte bedrijven, van ondernemingen tot verenigingen en professionele voetbalclubs. De behoefte aan werkkapitaal dat niet via de bank verkregen wordt omvat in Nederland vele miljarden Euro’s. Direct-Funding is een nieuw fenomeen. Een innovatie die meegroeit met de ondernemer en het bedrijfs- financieringsprobleem structureel oplost.

MijnFunding leert en begeleid de ondernemer de weg te vinden naar de investeerders en het publiek. Investeerders worden klant, fan en ambassadeurs. Klanten, fans en ambassadeurs worden investeerder. De financiële kracht van het publiek en de investeerder is enorm. Nu is deze financiële bron voor de ondernemer betaalbaar en eenvoudig te bereiken. De interesse bij de ondernemer is aangetoond, ons doel is nu zoveel mogelijk ondernemers bereiken.

EEN AANDEEL VAN WAARDE

Het team van MijnFunding heeft bewezen ambitieus te zijn. MijnFunding is de eerste in Nederland en Europa die met haar innovatieve all-in-one bedrijfsfinanciering actief is. MijnFunding wil haar leidende positie niet alleen behouden maar haar voorsprong op de markt verder vergroten.

Voor de proportionele groei in klanten is kapitaal nodig om steeds de korte termijn financiering van de kosten van Direct-Funding campagnes voor klanten mogelijk te maken. Er is kennis en ervaring in huis om gecontroleerd te groeien. MijnFunding is niet voor niets vanaf aanvang een kerngezonde en winstgevende onderneming. Er is gekozen voor een doordachte variabele kosten structuur. De kosten hebben nagenoeg volledig betrekking op de campagne van de klant. Uit deze omzet worden de investeringen gedaan om schaalbaar te groeien, zoals automatisering en marketing.

Als Angel-Investor kun je per MijnFunding Obligaties C één warrant in handen krijgen. De warrant geeft het recht, niet de plicht, om bij uitgifte een aandeel-op-certificaat te kopen. Een MijnFunding certificaat is een economisch aandeel waarmee te kunt profiteren van de waarde-ontwikkeling van MijnFunding. Je kunt het certificaat direct verkopen als jij de winst wil realiseren of als belegging aanhouden als je gelooft in de groei van MijnFunding.SLIM INVESTEREN EN BELEGGEN MET VISIE EN EEN MISSIE

BEN JIJ EEN ANGEL-INVESTOR?

Wat is het profiel van een Angel-Investor? Een Angel-Investor is een man of vrouw die ondernemend is. Iemand die begrijpt dat een mooi rendement een premie is voor het nemen van ondernemersrisico’s. Ondernemen is de hoeksteen van onze hedendaagse economie. Een Angel-Investor ziet in dat enerzijds door wetgeving banken aan steeds minder MKB ondernemers lenen en anderzijds je op spaargeld en saldi bij de bank nagenoeg geen rente meer ontvangt. De Angel-Investor ziet kansen in het vullen van dit grote vacuüm. Zich bewust van ondernemersrisico’s tracht de Angel-Investor zoveel mogelijk van de risico’s te elimineren of de invloed van risico’s op het positieve rendement doordacht te minimaliseren door dekking met pandrecht. De Angel-Investor heeft inzicht en durf. In plaats van veilig financieel watertrappelen zonder vooruitgang of zelfs achteruitgang investeert de Angel-Investor een deel van het geld wat gemist kan worden, kiest voor spreiding met als doel een eerlijk rendement. Last but not least wil de Angel-Investor de ondernemer helpen de wereld een beetje duurzamer en beter te maken. Dan is er sprake van dubbel rendement.


HET OPBOUWEN VAN EEN ONDERNEMENDE COMMUNITY
THE ENTREPRENEUR
& INVESTOR NETWERK

MijnFunding beschikt over een snel groeiende groep van entrepreneurs/klanten. Niet alleen groeit het aantal entrepreneurs maar de meeste entrepreneurs blijven klant. MijnFunding heeft de kennis en ervaring om met deze ondernemers mee te groeien. Zelfs tot aan een beursnotering. De ondernemers/klanten van MijnFunding bouwen in beginsel elk hun eigen investeerdersnetwerk op. Hiervoor benadert elke klant het eigen persoonlijke netwerk zoals relaties en klanten en bepalen zij elk de eigen doelgroepen van investeerders in de markt. Dat maakt de klant/ondernemer sterker, onafhankelijk van een platform. Met de opbouw van een investeerdersnetwerk creëert de klant waarde op korte en lange termijn.

De markt van onafhankelijke Angel-Investors groeit snel in Nederland. Het rendement en het avontuur trekt hen aan. Zij investeren niet in één specifieke onderneming maar staan open voor meer kansen mede vanwege de noodzakelijke spreiding. Waarom zou een Angel-Investor niet mee willen groeien met de ondernemer? Eén van de redenen waarom MijnFunding Angel-Investor Obligaties uitgeeft is omdat zij op deze solide wijze een besloten kring van obligatiehouders opbouwt die via het Angel-Investor netwerk rechtstreeks kunnen investeren in geselecteerde veelbelovende entrepreneurs. Kies je voor gedegen rendement met hypothecaire zekerheid of pandrecht? Combineer je Angel-Investors portfolio met investeringen met extra hoge rendementen uit obligaties met doordachte financiële instrumenten zoals warrants. Zo koppelen wij met de Angel-Investment webpage een netwerk van talenten aan een netwerk van investeerders. Zonder kosten en vrijblijvend.
INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl