Over ons

Wat wij doen?

Het is onze missie zoveel mogelijk ondernemers te helpen met succesvol groeien en hun doelen te bereiken.

Dit doen wij door ondernemers de kortste weg te wijzen hoe zij rechtstreeks kunnen lenen van meerdere investeerders.

Hiervoor leveren wij bovendien online de tools, informatie, services, producten en begeleiding via voordelige FundingTeam abonnementen.

Zo beschikt de ondernemer over de Financieringsformule waarmee financiering, groei en succes sneller bereikt worden.

Wil jij snel een afspraak?

Ontdek hoe snel jij gefinancierd kunt zijn!

Wie we zijn?

Ons team bestaat onder meer uit IT’ers, juristen, designers, copywriters, marketeers, administrateurs, succesvolle business/funding coaches. Maar we zijn geen dure consultants.

Samen bouwen wij aan één all-in-one gebruikersvriendelijke online applicatie en platform. Omdat er zo veel ondernemers gebruik van maken kan dat tegen een onwaarschijnlijk voordelig abonnement.

FundingTeam wil jou helpen met groeien en het bereiken van succes.
Heb je nog vragen? Dat horen wij graag.

Neem contact met ons op

CEO van MijnFunding en FundingTeam

Waarom we dit doen?

Voor ons zijn de ondernemers de helden.

Zij steken hun nek uit. Zij tonen durf, lef en inzicht. Zij geven niet op, ze zetten door. Zij komen in actie. Zij veranderen en verbeteren onze samenleving. Zij voorzien in behoeften. Zij zorgen voor 4 van de 5 banen in onze economie. Zij geven medewerkers kansen hun talenten te ontwikkelen en gebruiken. Zij zorgen voor welvaart en welzijn.

Banken, kredietinstellingen en crowdfunding-platformen financieren liever niet de startende, kleine, middelgrote, opschalende en groeiende ondernemer. Financiering is echter essentieel.

Daarom helpen wij zoveel mogelijk ondernemers hun plannen en dromen te realiseren met FundingTeam. Dat drijft ons. Dat geeft ons energie.

 

De investeerder krijgt ‘rente’,
de ondernemer ‘financiering’.

Er is behoefte aan rente

Lenen van meerdere investeerders is niet nieuw. Tot voor kort mocht de ondernemer voor zijn lening zich echter niet ’tot het publiek wenden’ (media). Dat is verandert.

Nu lenen in Nederland al honderden ondernemers succesvol van meerdere investeerders via internet. Dit aantal groeit dagelijks.

Zij bieden hun rente. Daar is behoefte aan, nu meer dan ooit.

Met gebruik van FundingTeam kun jij dit ook.

Neem contact met ons op

Wat de impact is?

Het rechtstreeks lenen van meerdere investeerders is de structurele financieringsoplossing voor de moderne en actieve ondernemer.

We zien ook dat versterking van werkkapitaal voor de ondernemer vervolgens de deur wel opent naar bankkrediet, grotere crowdfundingcampagnes en/of grote investeerders. Je versterkt je positie en verruimt je perspectief.

Je kunt er je ondernemende leven lang van profiteren.

Het doel van FundingTeam is jou hierbij te helpen, je veel geld te besparen en de kortste weg te wijzen naar de Financieringsformule.

Stel je voor als wij in plaats van honderden zo duizenden ondernemers kunnen helpen. Tegen een onwaarschijnlijk voordelig online abonnement. Samen bouwen wij dan aan een ondernemende community met steeds meer kennis. De impact van onze werkwijze en missie is daarom erg groot voor elke individuele ondernemer die er gebruik van maakt, op korte en lange termijn.

Succes voor jou.
Dat is onze ‘drive’.
Dat is onze impact.

Hoe wij werken?

Om jou en zoveel mogelijk ondernemers voordelig te helpen investeren wij veel in automatisering en verbetering van FundingTeam. We helpen je zo steeds beter en wij blijven voor jou voordelig. Onze automatisering zorgt voor een platform waar je onder meer zelf eenvoudig je Funding-Website kunt beheren, je bestanden kunt mailen en je investeerders elk een eigen online pagina kunt bieden. Je kunt dit ook voor je laten beheren.

De automatisering en FundingTeam zorgt ook voor meer tijd om met jou beter een persoonlijke band te onderhouden en je beter te begeleiden.

Zo hebben wij FundingTeam ontwikkeld. Een ongeëvenaarde service voor jou maar ook voor jouw investeerders. Aan alles is gedacht.

FundingTeam werkt eenvoudig en is effectief. Je schrapt hiermee alle belemmerende en vaak dure tussenschakels naar kapitaal.

In slechts enkele stappen leg je de basis voor een directe en onafhankelijke bedrijfsfinanciering.

FundingTeam helpt jou bij elke stap. Zo kun je het zelf. Onafhankelijk, zonder tussenschakels.

Eigen funding website

Eigen leningvoorwaarden

Inzage in alle data

Alles-in-1-pakket

Binnen 30 dagen online

Voorbeeldcases?

Beleggingspanden-Financiering

Met een 1e lening van €100.000 kon Snew verder (circulair) groeien en daar is onze planeet ook weer bij gebaat. Inmiddels is Snew gestart met een 2e lening.

Bezoek website

Amigos

Amigos is een app waarmee mensen die in zijn voor gezelligheid met elkaar kunnen afspreken. Met hun eerste campagne is €200.000 gerealiseerd.

Bezoek website

Hert Crowd

Hert Bier groeit. Hert Bier wil verder groeien. Tot heden hebben zij al meer dan €1.000.000 aan leningen gerealiseerd. Inmiddels is Hert Bier gestart met een 4e lening.

Bezoek website

Wat onze gebruikers zeggen?

“Het is geweldig, mijn investeerders zijn nu ook mijn klanten, fans en ambassadeurs geworden”

Uit mail van onze klanten

“MijnFunding zorgde voor de financieringsstructuur, alles met de investeerders is snel en goed geregeld”

Uit mail van onze klanten

“De ideale oplossing voor bedrijven die willen groeien maar niet bij een bank terecht kunnen”

Uit mail van onze klanten

“Mijn plannen zijn snel gerealiseerd door middel van Direct-Funding, nu kan ik uitbreiden!”

Uit mail van onze klanten

“Ik ben zo blij dat ik dit gedaan hebt. Het verandert mijn toekomst”

Uit mail van onze klanten

“Het is een geweldige ervaring om het heft in handen te hebben en weer financieel onafhankelijk te zijn”

Uit mail van onze klanten