Over ons

Wat wij doen?

Het is onze missie zoveel mogelijk ondernemers zo efficiënt mogelijk te helpen met succesvol groeien en hun doelen te bereiken.

Dit doen wij door ondernemers te helpen hun plannen te laten financieren via Direct-Funding. Hiervoor leveren wij de essentiële informatie, services en producten voordelig via één FundingTeam abonnement.

FundingTeam helpt de ondernemer bij het online plaatsen van obligaties, we laten zien hoe je dat doet maar ook bij wie jij je obligaties plaatst. Wij bieden je voordelig de beste structurele hulp. De startende, groeiende en ambitieuze ondernemer begeleiden wij op de weg naar financiering en groei.

Inmiddels is FundingTeam gegroeid tot het grootste, meest succesvolle en ervaren Direct-Funding platform van Nederland (en waarschijnlijk Europa).

Klaar voor de start?

Je kan nu direct beginnen!

Wie we zijn?

Het team van MijnFunding bestaat inmiddels uit meer dan 20 ondernemende mensen die samenwerken. Iedereen draagt een belangrijk steentje bij. Ons team bestaat uit IT’ers, juristen, designers, copywriters, marketeers, administrateurs, succesvolle ondernemers en business/funding coaches. Maar we zijn geen consultants. Samen bieden wij jou één all-in-one topservice; het geweldige online FundingTeam app en abonnement. Het maakt het financieren van je bedrijfsplan zoveel makkelijker.

Wij groeien elke maand sneller en ontwikkelen substantiële kennis en waarde. Wij zijn flexibel en gaan altijd door. We hebben een missie te voltooien.

Denk je ook een toegevoegde waarde te bieden aan het team van MijnFunding en/of wil je mee investeren in onze groei? Dat horen wij graag.

Neem contact met ons op

CEO van MijnFunding en FundingTeam

Waarom we dit doen?

Voor ons zijn de ondernemers de helden.

Zij steken hun nek uit. Zij tonen durf, lef en inzicht. Zij geven niet op, ze zetten door. Zij veranderen en verbeteren onze samenleving. Zij zorgen voor 4 van de 5 banen in onze economie. Zij geven medewerkers kansen hun talenten te ontwikkelen en gebruiken. Zij zorgen voor welvaart en welzijn.

Banken, kredietinstellingen en crowdfunding-platformen financieren liever niet de startende, kleine, middelgrote, opschalende en groeiende ondernemer. Financiering is echter essentieel.

Daarom helpen wij ondernemers hun plannen en dromen te realiseren met FundingTeam. Dat drijft ons. Dat geeft ons energie.

We hebben de oplossing voor jou in huis om eindeloos financieel watertrappelen zonder vooruitgang te voorkomen. Verspil je tijd en kansen niet door het ontbreken van voldoende financiering maar maak je dromen waar. FundingTeam is er voor jou. We willen jou helpen om te groeien. Zo dragen wij bij aan een betere wereld en een betere economie.

Meld je aan voor de nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van de ontwikkelingen

We gaan veilig om met je gegevens, en je kan je altijd binnen één klik weer afmelden.

Wat de impact is?

Ons doel is tevreden klanten/abonnees. We zien ondernemers graag hun dromen waar maken, hun plannen realiseren. Vaak is FundingTeam en Direct-Funding de structurele en totaal oplossing.

We zien ook dat Direct-Funding de deur voor jou opent naar bankkrediet, grotere crowdfundingcampagnes en/of grote investeerders. Je versterkt je positie en verruimt je perspectief.

Het zijn ontwikkelingen die regelmatig het gevolg zijn van Direct-Funding en de kennis, ervaring en begeleiding die het team van MijnFunding in FundingTeam heeft verwerkt. Je kunt er je ondernemende leven lang van profiteren.

Elke ondernemer die wij verder kunnen helpen heeft grote impact op korte en lange termijn. Stel je voor als wij zo honderden of meer ondernemers kunnen helpen. De impact van onze werkwijze en missie is daarom erg groot.

Dat is onze ‘drive’.

Hoe wij werken?

Om jou en zoveel mogelijk ondernemers voordelig te helpen investeren wij veel in automatisering en verbetering van FundingTeam. We helpen je zo steeds beter en wij blijven voor jou voordelig. Onze automatisering zorgt voor een platform waar je onder meer zelf eenvoudig je Funding-Website kunt beheren, je bestanden kunt mailen en je investeerders elk een eigen online pagina kunt bieden. Je kunt dit ook voor je laten beheren.

De automatisering en FundingTeam zorgt ook voor meer tijd om met jou beter een persoonlijke band te onderhouden en je beter te begeleiden.

Zo hebben wij FundingTeam ontwikkeld. Een ongeëvenaarde service voor jou maar ook voor jouw investeerders. Aan alles is gedacht.

FundingTeam werkt eenvoudig en is effectief. Je schrapt hiermee alle belemmerende en vaak dure tussenschakels.

In slechts enkele stappen leg je de basis voor een directe en onafhankelijke bedrijfsfinanciering.

FundingTeam helpt jou bij elke stap. Zo kun je het zelf zonder tussenschakels

Eigen funding website

Eigen leningvoorwaarden

Inzage in alle data

Alles-in-1-pakket

Binnen 30 dagen online

Voorbeeldcases?

Beleggingspanden-Financiering

Beleggingspanden-financiering ontving tot voor kort commissie voor het leveren van beleggings- panden aan investeerders. Door het plaatsen van obligaties (via werkmaatschappij Ayden) neemt men nu zelf ook deel in deze laagrisico-projecten.

Bezoek website

Hert Crowd

Hert Bier is er in vele smaken en soorten. Hert Bier groeit. Hert Bier wil verder groeien. Nieuwe markten aanboren en nieuwe marktsegmenten benaderen. Zo leveren zij inmiddels naast hun klanten in de horeca ook aan supermarkten in de regio.

Bezoek website

Coffeebundles

CoffeeBundles levert all-in-one koffieabonnementen aan huishoudens en kleine bedrijven: een topkwaliteit volautomaat (Siemens), het onderhoud en altijd op tijd geleverde premium FairChain koffiebonen van Moyee, op basis van een only-pay-per-cup-prijsmodel. Klik hier.

Bezoek website

Wat onze gebruikers zeggen?

“Het is geweldig, mijn investeerders zijn nu ook mijn klanten, fans en ambassadeurs geworden”

Uit mail van onze klanten

“MijnFunding zorgde voor de financieringsstructuur, alles met de investeerders is snel en goed geregeld”

Uit mail van onze klanten

“De ideale oplossing voor bedrijven die willen groeien maar niet bij een bank terecht kunnen”

Uit mail van onze klanten

“Mijn plannen zijn snel gerealiseerd door middel van Direct-Funding, nu kan ik uitbreiden!”

Uit mail van onze klanten

“Ik ben zo blij dat ik dit gedaan hebt. Het verandert mijn toekomst”

Uit mail van onze klanten

“Het is een geweldige ervaring om het heft in handen te hebben en weer financieel onafhankelijk te zijn”

Uit mail van onze klanten