WAT WIJ DOEN

Het is onze missie zoveel mogelijk ondernemers zo efficiënt mogelijk te helpen met succesvol groeien en hun doelen te bereiken.

Dit doen wij door ondernemers te helpen hun plannen te laten financieren via Direct-Funding. Hiervoor leveren wij de essentiële informatie, services en producten.

We helpen de ondernemer bij het plaatsen van obligaties, we laten zien hoe je dat doet maar ook bij wie jij je obligaties plaatst. Wij bieden je voordelig de beste structurele hulp. De startende, groeiende en ambitieuze ondernemer begeleiden wij op de weg naar financiering en groei.

Inmiddels zijn we hiermee gegroeid tot het grootste, meest succesvolle en ervaren Direct-Funding platform van Nederland (en waarschijnlijk Europa).

OVER ONS

WIE WE ZIJN

Het team van MijnFunding bestaat inmiddels uit meer dan 20 ondernemende mensen die samenwerken. Iedereen draagt een belangrijk steentje bij. Ons team bestaat uit IT’ers, juristen, designers, copywriters, marketeers, administrateurs, succesvolle ondernemers en business/funding coaches. Mensen die in MijnFunding investeren. Samen bieden wij jou één all-in-one topservice. Het maakt Direct-Funding zoveel makkelijker.

Wij groeien elke maand opnieuw en ontwikkelen substantiële waarde. Wij zijn flexibel en gaan altijd door. We hebben een missie te voltooien.

Denk je ook een toegevoegde waarde te bieden aan het team van MijnFunding en/of wil je mee investeren in onze groei? Dat horen wij graag. Neem contact met ons op. Klik hier.

OVER ONS

WAAROM WE DIT DOEN

Voor ons zijn de ondernemers de helden.

Zij steken hun nek uit. Zij tonen durf, lef en inzicht. Zij geven niet op, ze zetten door. Zij veranderen en verbeteren onze samenleving. Zij zorgen voor 4 van de 5 banen in onze economie. Zij geven medewerkers kansen hun talenten te ontwikkelen en gebruiken. Zij zorgen voor welvaart en welzijn.

Banken, kredietinstellingen en crowdfunding-platformen financieren liever niet de startende en groeiende ondernemer. Financiering is echter essentieel.

Daarom helpen wij ondernemers hun plannen en dromen te realiseren met Direct-Funding. Dat drijft ons. Dat geeft ons energie.

We hebben de oplossing voor jou in huis om eindeloos financieel watertrappelen zonder vooruitgang te voorkomen. Verspil je tijd en kansen niet door het ontbreken van voldoende financiering maar maak je dromen waar. Wij zijn er voor jou. We willen jou helpen om te groeien. Zo dragen wij bij aan een betere wereld en een betere economie.

OVER ONS

WAT DE IMPACT IS

Ons doel is tevreden klanten/abonnees. We zien ondernemers hun dromen waar maken, hun plannen realiseren. Vaak is Direct-Funding de structurele en totaal oplossing.

We zien ook dat Direct-Funding de deur voor jou opent naar bankkrediet, grotere crowdfundingcampagnes en/of grote investeerders. Je versterkt je positie en verruimt je perspectief.

Het zijn ontwikkelingen die regelmatig het gevolg zijn van Direct-Funding en de kennis, ervaring en begeleiding die het team van MijnFunding biedt. Je kunt er je ondernemende leven lang van profiteren.

Elke ondernemer die wij verder kunnen helpen heeft grote impact op korte en lange termijn. Stel je voor als wij zo honderden of meer ondernemers kunnen helpen. De impact van onze werkwijze en missie is daarom groot.

Dat geeft voldoening.

CHECK NU JOUW MOGELIJKHEDEN

HOE WIJ WERKEN

Om jou en zoveel mogelijk ondernemers voordelig te helpen investeren wij veel in automatisering. We helpen je zo steeds beter en wij blijven voor jou voordelig. Onze automatisering zorgt voor een platform waar je onder meer zelf eenvoudig je Funding-Website kunt beheren, je bestanden kunt mailen en je investeerders elk een eigen online pagina kunt bieden. Je kunt dit ook voor je laten beheren.

De automatisering zorgt ook voor meer tijd om met jou beter een persoonlijke band te onderhouden en je beter te begeleiden.

HOE WERKEN WIJ

Zo hebben wij de Direct-Funding Account ontwikkeld. Een ongeëvenaarde service voor jou maar ook voor jouw investeerders. Aan alles is gedacht.

Een Direct-Funding Account werkt eenvoudig en is effectief. Je schrapt hiermee alle belemmerende tussenschakels.

In slechts enkele stappen leg je de basis voor een directe en onafhankelijke bedrijfsfinanciering.

Wij helpen jou bij elke stap en je kunt het ook al snel zelf.

HOE WERKEN WIJ

 • EIGEN FUNDING WEBPAGE

  Veilig storten

 • EIGEN LENING- VOORWAARDEN

  Jij bepaalt de rente en aflossing

 • INZAGE ALLE DATA

  Alle gegevens direct beschikbaar

 • ALLES-IN-1 PAKKET

  Alles in 1 keer geregeld

 • BINNEN 30 DAGEN ONLINE

  Up and running en klaar voor marketing

CIRCULAIR

Businesscase Snew: Snew heeft een circulair model ontwikkeld waarin grondstoffen van bestaande ICT apparatuur hergebruikt worden in plaats van verbruikt. Dit maakt SNEW uniek. Waar normaal gesproken de ICT apparatuur meteen gerecycled wordt, geeft Snew de apparatuur een tweede (en soms zelfs derde) leven. Dit kan zijn in westerse landen of in ontwikkelingslanden.

Daarnaast ontwikkelt Snew van oude onderdelen nieuwe producten met nieuwe toepassingen. Bijvoorbeeld een eigen SNEW Personal computer en een SNEW telefooncentrale. Uit oude kunststoffen worden nieuwe onderdelen gemaakt door middel van 3D-printtechnologie. Ook biedt SNEW medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt een baan en begeleiden ze hen door middel van interne jobcoaching zodat ook deze medewerkers (weer) volledig kunnen participeren in de samenleving.
Klik hier.

SPORTKLEDING

Businesscase BlackBear: BlackBear geeft hockeykeepers zelfvertrouwen! Het zelfvertrouwen en de uitstraling van de keeper, zijn een belangrijk wapen voor de verdediging van een hockeyteam. Goede, veilige en mooie materialen ondersteunen de keeper bij het verkrijgen van zelfvertrouwen en uitstraling. BlackBear wil dat iedere keeper met een uitrusting in het doel staat waar hij/zij trots op is en zich goed in voelt. Hét prettig geprijsde keepersmerk. De keepers zijn enthousiast van Groningen tot Johannesburg. BlackBear is hard op weg een groot succes te worden. Hét prettig geprijsde merk voor hockeyclubs die hun keepers willen voorzien van een veilig, mooie en passende outfit.

BlackBear produceert en levert internationaal. BlackBear heeft gebruik gemaakt van een meertalige Funding-Website en documentatie.
Klik hier.

JOUW BEDRIJF

Jouw businesscase: Hier kan ook jouw business case komen. In enkele stappen heb je via je Direct-Funding Account je overeenkomsten, brochures en Funding-Website goed geregeld.

Investeerders en het publiek kunnen nu online aan jou geld lenen. Wij helpen je om ze doeltreffend te bereiken. Investeerders zijn mensen op zoek naar rendement. Jij biedt dat.

Het geld van je investeerders komt direct binnen op jouw bankrekening zodat jij kunt ondernemen en je dromen waar kunt maken. Daar zit niemand tussen.

Wat moet je doen om snel en efficiënt de financiering van je bedrijf en plannen te realiseren?

Het antwoord is eigenlijk heel eenvoudig. Maak een afspraak voor een informatief gesprek of vraag meer info aan. Met een Direct-Funding Account kun je snel schakelen. Verrijkt je perspectief.

 • EIGEN FUNDING WEBPAGE

  Veilig storten

 • EIGEN LENING- VOORWAARDEN

  Jij bepaalt de rente en aflossing

 • INZAGE ALLE DATA

  Alle gegevens direct beschikbaar

 • ALLES-IN-1 PAKKET

  Alles in 1 keer geregeld

 • BINNEN 30 DAGEN ONLINE

  Up and running en klaar voor marketing

ONS VERHAAL

Wist u dat de ondernemer bij wet niet publiekelijk (via internet of media) investeerders mocht benaderen voor het aantrekken van bedrijfsfinanciering voor bedragen onder de €100.000? Dat recht was alleen voorbehouden aan grote ondernemingen (prospectusplicht) en aan de banken. Echter vanaf 2008 leenden banken elk jaar aan steeds minder MKB ondernemers (bron FD). Krediet droogt op voor de startende, groeiende, kleine en middelgrootte, ondernemer. De bank zegt vaker ‘nee’ tegen het gewenste krediet. Zelfs met overheidssteun.

In 2017 is om deze reden op basis van Europese richtlijnen in Nederland de (WFT) wetgeving verruimd.

VAN 2017

Ondernemers mogen nu zelf via het internet zich direct tot investeerders en het publiek wenden voor het lenen van werkkapitaal. Rechtstreeks dus ook zonder crowdfunding platformen als tussenschakels. Dat biedt kansen en maakt je onafhankelijk. Helaas kennen veel ondernemers deze nieuwe mogelijkheid nog niet.

Dat moest veranderen, vonden wij.

Daarom maakten wij in 2017 als eerste in Nederland het onze missie om ondernemers te helpen deze nieuwe kansen te leren kennen en te benutten. Het maakt een einde aan financieel watertrappelen zonder lonende vooruitgang en het mislopen van de kansen in je leven. Je kunt je dromen waar maken.

TOT VANDAAG

Wij wilden deze frisse vorm van bedrijfsfinanciering voor de ondernemer zo makkelijk en betaalbaar mogelijk maken. Uitstekende leningsvoorwaarden, een gebruikersvriendelijke website, AFM Compliance en marketing moest voor de ondernemer in één handomdraai beschikbaar zijn. Daarin hebben wij veel tijd en inzet geïnvesteerd. Het was vallen, opstaan en leren. Onze passie en missie hield ons op de been. Wij hebben onze eigen campagne gevoerd en zijn gestart. Onderweg werden wij enorm geholpen door geweldige mensen die onze missie ondersteunden. En nu hebben wij in 2021 de oplossing klaar: MijnFunding

REAL TIME FUNDING INZICHT

 • Jouw campagne data

 • Ook mobiel beschikbaar

 • Realtime / up-to-date

 • Rente en aflossing afhandeling

 • Waardevolle informatie

1
2
3
1

Tijdlijn

2

Totaal kapitaal

3

Aantal deelnemers

WAT KLANTEN ZEGGEN

“De ideale oplossing voor bedrijven die willen groeien maar niet bij een bank terecht kunnen”

Uit mail van onze klanten

“Mijn plannen zijn snel gerealiseerd door middel van Direct-Funding, nu kan ik uitbreiden!”

Uit mail van onze klanten

“Ik ben zo blij dat ik dit gedaan hebt. Het verandert mijn toekomst”

Uit mail van onze klanten

“Het is een geweldige ervaring om het heft in handen te hebben en weer financieel onafhankelijk te zijn”

Uit mail van onze klanten

“De Direct-Funding is inmiddels de financiële hoeksteen van mijn bedrijf”

Uit mail van onze klanten

“Bij MijnFunding leren ze je gebruik te maken van innovaties die je enorm helpen bij het ondernemen”

Uit mail van onze klanten

“De mensen van MijnFunding denken met je mee als ondernemer, ze horen bij jouw team”

Uit mail van onze klanten

“Eerst was het nieuw voor mij, nu vind ik het een leuk onderdeel van het ondernemen”

Uit mail van onze klanten

“Het is geweldig, mijn investeerders zijn nu ook mijn klanten, fans en ambassadeurs geworden”

Uit mail van onze klanten

“Om eerlijk te zijn, het gaat niet vanzelf maar het is veel beter dan te worden afgewezen en niet verder komen”

Uit mail van onze klanten

“Het contact met mijn investeerders is net zo leuk en interessant als het contact met mijn klanten”

Uit mail van onze klanten

“MijnFunding heeft mij met alles geholpen, dat maakte mijn bedrijfsfinanciering een stuk eenvoudiger”

Uit mail van onze klanten

“Door mijn Funding Webpage ontstonden er meer contacten met informal investors en kwam snel tot zaken”

Uit mail van onze klanten

“MijnFunding zorgde voor de financiële structuur, daarmee was alles met de investeerder goed geregeld”

Uit mail van onze klanten

INFORMATIECENTRUM

MijnFunding is gevestigd in het
Groot Handelsgebouw in Rotterdam
Algemene voorwaarden
Privacy Verklaring

MIJNFUNDING

Stationsplein 45
Postbus 710
3000 AS Rotterdam
+31 (0)85 06 02 114
info@mijnfunding.nl