8 augustus 2022

Hoe en waar vind ik mijn investeerders?Financier nu je bedrijfsplan online via de digitale kapitaalmarkt

Ontdek hoe jij ook succesvol je bedrijf financiert”

We nemen je mee op een financiële ontdekkingstocht. Stel je voor: Investeerders zien via de digitale kapitaalmarkt op jouw eigen funding-website je aanbod om in jouw bedrijf te investeren tegen een mooie rente. Alle informatie over de lening en wat je doet, is er te lezen.

De bankrente is nihil en de beurs blijft een speculatief risico. Jouw aanbod met een mooie rente is dus aantrekkelijk voor meer investeerders dan je denkt.

Al snel besluit een aantal investeerders te starten met investeren. Zij storten via jouw funding website in een beveiligde omgeving (iDeal). De stortingen komen rechtstreeks op jouw bankrekening. Je leent rechtstreeks van investeerders (geen tussenschakels) dus je kunt het kapitaal direct gebruiken om te investeren en te groeien.

Je investeerders ontvangen online een eigen webpagina met daarop een 24/7 up-to-date overzicht van hun investering, rente en aflossing. Voor jou geen administratieve rompslomp.

Steeds meer potentiële investeerders zien je rente aanbod, krijgen per mail leuke reminders en starten ook met investeren. Niet alleen potentiële investeerders investeren, ook je bestaande investeerders investeren meer. Je komt in contact met grotere investeerders. Binnen enkele dagen, weken of maanden heb jij je eerste doelbedrag aan lening ontvangen. Je kunt ondernemen, investeren en dat doen waar je goed in bent. Met kapitaal maak je nu kapitaal.

“met kapitaal maak je kapitaal”

Naast je funding website beschikt jij ook over een online funding-dashboard waarmee je met een druk op de knop de rente en aflossing berekent en uitkeert. Door stipt af te lossen bevestig jij naar je investeerderskring het vertrouwen. Dit betekent, als je wilt, dat je elke maand meer kapitaal aan leningen plaatst dan dat je aflost.

Je beseft dat de digitale kapitaalmarkt een korte termijn èn lange termijn online oplossing is voor je volledige bedrijfsfinanciering van €10.000 tot €5.000.000.

“realiseer je bedrijfsplan en dromen”

Dit bovenstaande verhaal is voor veel ondernemers al realiteit en het kan vanaf morgen ook jouw werkelijkheid zijn. FundingTeam helpt je met raad en daad hoe en waar jij je investeerders kunt bereiken en laat investeren. De digitale kapitaalmarkt is ideaal voor startende, kleine, middelgrote en opschalende ondernemers. Zo realiseer jij de funding van je bedrijfsplan en je dromen.

“Hoe ga je aan de slag op de digitale kapitaalmarkt?”

Wil je ook snel je bedrijfsplan financieren zonder tussenschakels zoals de bank, crowdfundingplatform maar rechtstreeks met investeerders?

Vul dan de sneltest in op deze website (menu: Home)
of kies je abonnement (menu: Tarieven) en ga aan de slag.

Andere berichten

Uit de kennisbank